استاد ابوالقاسم خسروی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم
اعضای هیات رییسه کمیسیون هاي مجلس نهم انتخاب شدند
لیست نهایی اعضای کمیسیونهای تخصصی مجلس نهم مشخص شد:
اسامی نهایی و رسمی اعضای ۱۴ کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی مشخص شد. که استاد خسروی یکی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات می باشند.
بقیه مطالب در ادامه مطلب ...
خسروی مطرح کرد:
بررسی شهریههای دانشگاهی در کمیسیون
آموزش مجلس
( 12 تیر 1391 )
ابوالقاسم خسروی سهلآبادی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، در رابطه با ساماندهی شهریههای دانشگاهی، تصریح کرد: باید نرخ شهریهها ثابت باشد؛ البته در برخی موارد افزایش نرخ آن گریز ناپذیر است.
نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تا کنون در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم درباره شهریهها و میزان دریافتی آن از دانشجویان بحث و تبادل نظری نشده اما قطعا پیگیر این مساله خواهیم بود.
وی با تاکید بر تسهیل پرداخت شهریههای سنگین برای دانشجویان، افزود: برخی از دانشجویان که در مقطع فوق لیسانس و دکتری درس میخوانند؛ توانایی پرداخت این میزان شهریه را ندارند که باید شرایطی برای جلب رضایت آنها فراهم شود.
این نماینده مجلس نهم با مد نظر قرار دادن شرایط اقتصادی و توانایی مالی دانشجویان کشور بیان کرد: همچنین شرایط اقتصادی کشور و نرخ تورم نیز فشار بیشتری به دانشجویان و خانوادههای آنها وارد میکنند زیرا با مشکلات اخیر، این دانشجویان توان پرداخت شهریههای بالا را ندارند.
خسروی سهلآبادی گفت: قطعا در اسرع وقت، ساماندهی شهریه دانشگاهی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونین وی به بحث گذاشته خواهد شد.
اعمال ۱۵ درصدی افزایش شهریهها
بر پایه تصمیمات جدید وزارت علوم ۱۵ درصد افزایش در شهریهها اعمال شده است؛ ابوالفضل حسنی مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم با اشاره به جزئیات افزایش شهریه برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاهها به ویژه در دانشگاههای شهریه پرداز، از افزایش شهریه در مقطع کارشناسی ارشد نوبت شبانه دانشگاه های دولتی خبر داد و گفت: بهطور کلی برای دانشگاههای غیردولتی غیرانتفاعی و پیام نور همچنین نوبت شبانه دانشگاههای دولتی که در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو میپذیرند به یک توافق کلی رسیدهایم؛ اما در خصوص شبانههای مقطع ارشد میتوان اینطور اعلام کرد که ١۵ درصد افزایش در شهریهها اعمال شده است.
وی همچنین درباره جزئیات افزایش شهریه در موسسات غیردولتی غیرانتفاعی اعلام کرد که این افزایش بر اساس رتبه بندی این موسسات صورت گرفته و با تصویب هیأت امنای موسسات، افزایش شهریه صورت میگیرد./
دریافت وجه بهعنوان حق ثبت نام، غیر قانونی است ( 12 تیر 1391 )
ابوالقاسم خسروی سهلآبادی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اقدام برخی مدارس در دریافت وجه برای ثبتنام دانشآموزان، اعلام کرد: اقدام برخی از مدارس دولتی برای دریافت هرگونه وجهی از اولیاء دانشآموزان موضوعی است که هر سال مطرح میشود.
نماینده مردم تربت حیدریه، مهولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در صورتی که خانوادهها با قصد کمک به مدرسه مبلغی را آن هم به دلخواه خود به مدارس پرداخت کنند؛ مانعی ندارد و در قانون نیز پیش بینی شده؛ اما دریافت پول بابت حق ثبت نام و با اجبار غیر قانونی به شمار می رود.
کمیسیون، اخذ وجه غیرقانونی از دانش آموزان را پیگیری خواهد کرد
وی افزود: حتی در گذشته نیز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به بررسی این موضوع پرداخته بود و قطعا در نهمین دوره مجلس هم اعضای این کمیسیون به جد پیگیر این قضیه خواهند شد.
این نماینده مجلس نهم بیان کرد: خانوادهها نیز از پرداخت هرگونه وجهی به مدارس خودداری کنند و اگر مدرسهای اقدام به دریافت مبلغی کرد؛ قابل پیگیری و غیر قانونی است و خانوادهها میتواند این موضوع را به اداره آموزش و پرورش منطقه خود اعلام کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: حتی در وزارت آموزش و پرورش سامانهای برای گزارش این تخلفات ایجاد شده که باید در این ارتباط اطلاع رسانی مناسب صورت پذیرد.
پرداخت وجه، گلایه ای تکراری
خسروی گفت: ماجرای اخذ وجه هنگام ارائه کارنامه به اولیای دانشآموزان و در زمان ثبتنام، آنقدر تکراری شده است که باید برای برخورد با این تخلف سریعا راهکاری در نظر گرفته شود.
دبیر کمیته آموزش وپرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: هرساله و در زمان دریافت کارنامه دانشآموزان از مدارس و در فصل ثبتنام، خانوادههای متعددی از اخذ اجباری وجه توسط مدارس گلایه دارند و همین مساله نظارت جدی مسئولان آموزش و پرورش را بر این موضوع میطلبد.
برخورد آموزش و پرورش با تخلفات
این مسائل در شرایطی مطرح میشود که مسئولان آموزش و پرورش از نظارت مستمر بر مدارس خبر داده و همواره بر غیرقانونی بودن اخذ وجه در زمان ثبتنام تأکید می کنند.
محمود حسینی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران در واکنش به این موضوع که در برخی مدارس پیشدانشگاهی در هنگام ثبت نام وجه ۲ میلیون تومانی درخواست شده، میگوید: هیچ کدام از مدارس که دارای پایه چهارم به عنوان پیشدانشگاهی هستند مجاز به اخذ شهریه یا کمک داوطلبانه از سوی اولیاء نیستند.
وی با بیان اینکه برخی مدارس مانند نمونه دولتی، وجهی از خانوادهها دریافت میکنند، ادامه میدهد: ناظران تخلفات ثبتنام را گزارش کرده و با تخلفات برخورد میشود.
همچنین یزدیخواه مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد: طی چند روز گذشته مدیران ۲۵ مدرسه متخلف در شهر تهران توبیخ شده و یا تذکر کتبی گرفتهاند./
-------------------------------------------------
انتخاب اعضای هیأت رئیسه کمیته آموزشهای مهارتی درکمیسیون آموزش :
( 12 تیر 1391 )
عباس مقتدایی خوراسگانی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، جزئیات تشکیل کمیتههای تخصصی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس را تشریح کرد و اظهار داشت: در ادامه تشکیل این کمیتهها، علیرضا منظری توکلی رئیس، محمدمهدی زاهدی نایب رئیس و قاسم جعفری به عنوان دبیر کمیته آموزشهای مهارتی انتخاب شدند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اسفندیار اختیاری نیز به عنوان رئیس، علیرضا سلیمی نایب رئیس و علیرضا منادی سپیدان نیز به عنوان اعضای هیأت رئیسه کمیته تحقیقات و فناوری انتخاب شدند.
وی افزود: جبار کوچی نژاد ارم ساداتی، نگهبان سلامی و ابولقاسم خسروی نیز اعضای هیأت رئیسه کمیته آموزش وپرورش انتخاب شدند.
این نماینده مجلس نهم از تعیین اعضای هیأت رئیسه کمیته آموزش عالی و آموزش پزشکی در جلسه بعدی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خبر داد.
در جلسه هفته گذشته این کمیسیون نیز سید محمود نبویان به عنوان رئیس کمیته اسلامی شدن دانشگاهها انتخاب شد.
کمیتههای آموزشهای مهارتی، آموزش عالی و آموزش پزشکی، تحقیقات و فناوری، اسلامی شدن دانشگاهها و آموزش وپرورش پنج کمیته فعال در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم خواهند بود./
-------------------------------------------------
استاد خسروی :
تفكر و روشنگری های شهید بهشتی باعث پایداری نظام جمهوری اسلامی شد 
تربت حیدریه- نماینده مردم تربت حیدریه،زاوه ومه ولات درمجلس شورای اسلامی گفت: تفكر و روشنگری های شهید بهشتی باعث پایداری نظام جمهوری اسلامی شد.
'ابوالقاسم خسروی' امروز درگفتگو با خبرنگار ایرنا با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و یارانش افزود : شهید بهشتی و یارانش در تصویب قانون اساسی نقش ویژه ای داشتند و هفتم تیرماه 1360در ایران اسلامی به روشنفكری سیاسی مردم یاد می شود.
وی گفت: منافقان با ترور شهید آیت لله بهشتی درصدد ایجاد اختلاف و ناامیدی در بین دوستداران انقلاب اسلامی بودند كه با رهبری امام خمینی (ره) این توطئه خنثی شد.
نماینده مردم تربت حیدریه ، زاوه ومه ولات در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: واقعه هفتم تیر ماه واقعه تلخی بود كه با صبر، استقامت و بصیرت امام خمینی (ره ) بخوبی كنترل وباعث افزایش آگاهی مردم ایران شد.
وی با اشاره به سالروز عزل بنی صدر، افزود: تمامی فتنه های آن زمان توسط بنی صدر صورت می گرفت كه او با پشت كردن به 11 میلیون رای مردم از سوی امام خمینی(ره) بی كفایتی سیاسی او اعلام و عزل شد.
خسروی گفت : خون شهدا ی هفتم تیر ماه بود كه باعث تناور شدن درخت انقلاب و شكست دشمن شد و به گفته امام راحل شهید بهشتی یك ملت بود و برای ملت ما آنچه مهم است مظلومیت شهید بهشتی است.
خسروی اقتدار و اعتماد را دو خواسته رهبر معظم انقلاب از قوه قضاییه دانست و گفت : اقتدار و اعتماد در قوه قضاییه در گرو به كارگیری نیروهای با ایمان و ارزشی است كه این قوه از آن برخوردار است.
-------------------------------------------------
عضو هیأت رئیسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، جواد جهانگیرزاده عضو هیأت رئیسه مجلس تذکرات نماینده شهرستان تربت حیدریه، زاوه و مه ولات را به مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر اعلام کرد:
ابوالقاسم خسروی سهل آبادی نماینده مردم تربت حیدریه و مه ولات و زاوه به وزیر راه و شهرسازی در خصوص تکمیل راه شهر تربت حیدریه به شهر دولت آباد و باخزر، تکمیل راه های روستایی، تکمیل قسمت پایانی راه مشهد ـ تربت حیدریه و به وزیر فرهنگ و ارشاد و اسلامی در خصوص ضرورت تکمیل مجتمع فرهنگی شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه.
-------------------------------------------------

نمایندگان مجلس نهم چهارشنبه صبح با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.:
-------------------------------------------------
ضرورت توجه نمایندگان به الزامات یک مجلس زنده و سالم
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(چهارشنبه) در دیدار نمایندگان منتخب ملت در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تأکید کردند: مجلس در عمل به وظایف مهم و اساسی خود، باید ضمن برخورداری از شاخص های یک مجلس زنده، پرتحرک و پرنشاط در ابعاد مختلف سیاسی، اخلاقی و مالی نیز، مجلسی سالم باشد.
متن کامل اظهارات رییس مجلس در محضر رهبر معظم انقلاب؛
مجلس باید با رصد دائمی حوادث، سپر دفاع از حقوق ملی باشد
علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در محضر رهبر معظم انقلاب اظهاراتی را در مورد مجلس نهم و نهاد قانونگذاری کشور مطرح کرد.
مجلس باید با رصد دائمی حوادث، سپر دفاع از حقوق ملی باشد
علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در محضر رهبر معظم انقلاب اظهاراتی را در مورد مجلس نهم و نهاد قانونگذاری کشور مطرح کرد.
متن کامل اظهارات علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدالله الذی انزل القرآن علی عبده لیکون للعالمین نذیرا و الصلوه علی من جعله شاهدا و مبشرا و نذیرا و داعیا الی الله باذنه و سراجا منیرا و علی آله الذین اذهب عنهم الرجس و طهرهم تطهرا
سلام و درود خداوند بر روح ملکوتی امام راحل (قدس سره) و بر روان پاک شهید مدرس و شهدای عزیز مجلس شورای اسلامی
امروز سعادت درک محضر شریف رهبر معظم انقلاب اسلامی، برای نمایندگان ملت بسی مغتنم و ارزشمند است تا در ابتدای کار مجلس نهم از حکمت ولایت امر در تدبیر کار خویش بهره گیریم و خدای عزوجل را بر این نعمت شکرگزاریم که با طلوع انقلاب اسلامی، بر بام سرزمین ما، پرچم عزتمند مردمسالاری دینی را برافراشت تا اراده ملت با راهبری امام امت بر همه شئون کشور مسلط گردد و بدینسان مجلس شورای اسلامی ظهور راستین چنین اراده ملی است که چون به حکمت نمایندگان آراسته گردد و بر دیانت و فرهنگ اسلامی استقرار یابد در ملکداری صحنه نوین سیاست را نشانگر شود.
مجلس نهم، ۳۲ مجلس در پس دارد، یعنی از صدر مشروطه تا امروز که هر کدام را حال و قالی است، اما اجمالاً تاریخ گذشته مجالس ایران، سه دوره نسبتاً آزاد و جذاب دارد و دو دوره سیاه و بیروح.
نسل اول مجالس ایران از مجلس نخست تا ششم، یعنی از زمان انقلاب مشروطه تا پایان دوران قاجار، تا حدودی از آزادی برخوردار و صاحب نمایندگانی نخبه و خردمند بود.
نسل دوم مجالس ایران از مجلس هفتم تا دوازدهم، در عهد رضاخان است که تنگ و تاریکی و سکون و سکوت را بر تن دارد به طوری که لایحه تمدید امتیاز نفت در یک جلسه بدون حتی یک مخالف تصویب شد و همان مدال آلت فعل، گوارای آنان است.
نسل سوم مجالس ایران که ایضاً از درخشندگی و افتخار برخوردار است، مجالس سیزدهم تا هفدهم است، یعنی از شهریور ۱۳۲۰ تا کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ که تا حد قابل توجهی آزادی در مجلس و کشور حاکم است و رجال مذهبی و سیاسی نظیر آیتالله کاشانی، حسین مکی و مصدق در مجلس دیده میشوند و در همین دوره ملی شدن صنعت نفت به تصویب رسید.
نسل چهارم مجالس ایران از کودتای ۲۸ مرداد تا مجلس بیست و چهارم یعنی ظهور انقلاب اسلامی است که این دوره مجالس در بیخاصیت بودن و آلت فعل بودن و سکون و سکوت، دست دوره تاریک گذشته رضاخانی را به دلیل سلطه قوی آمریکا بر کشور بسته است.
نسل پنجم مجالس ایران از پیروزی انقلاب تا مجلس نهم است که از شکوفاترین دوران پارلمان ایران است که آزادی فکر و اندیشه زمینهساز تقنین با معیارهای دینی گشت و همه قوانین این دوره بر دو بال استقلال و حکمت دینی استقرار یافته است و از نظر کمی هم تعداد قوانین این ۸ دوره، ۳ برابر ۷۵ سال دیگر قانونگذاری در کشور است که از جهتی تحرک و پویایی مجالس این دوره را نشان می دهد و از جهتی هم باید توجه داشت، بلاوجه دچار انباشتگی قانونگذاری نشویم و به تنقیح قوانین اهتمام ویژه داشته باشیم که مقدمات این کار در مجلس هشتم مهیا گردید.
اینک مجلس نهم، پدیدار شناسانه می تواند از توشه تجربه گذشته خود بهره جوید و استراتژی نتیجهگرا را با بررسی فرصتها و چالشها، جهت نیل به اهداف سند چشمانداز، در پناه سیاستهای کلی نظام، انتخاب نماید تا گام مهم در دهه پیشرفت و عدالت بردارد.
ضرورت اولی تدوین نقشه راه متناسب، گذر از مرزهای منافع گروهی و بخشی به منافع ملی است. و مولفه دوم، زمینهسازی آرامش پویا در درون کشور است که دقیقا مغایر آرامش گورستانی است. پیشرفت، اصولا تابعی از اندیشه و قدرت خلاقیت ملی است و اندیشه، آنگاه در یک جامعه، بالندگی می یابد که آرامش، بستر آن را فراهم کرده باشد و جامعه آشفته، جز پریشان کردن اذهان و سایش توان اندیشگی، نتیجهای به ارمغان نمیآورد. گرامی داشتن آزادی برای بالندگی فکر است نه پریشان کردن اذهان و خردمندی آن است که اندیشمندان و صاحبان عزم، برای اداره بهینه کشور، به جای راستنشینی و کژگویی، با نگاهی مثبت، اندیشه خویش را در باب حکومتداری به دایره نقد نخبگان و نیکاندیشان بسپارند و به جای لعنت فرستادن به تاریکی، شمعی بیفروزند.
مولفه سوم، دستیابی به تئوری توسعه تعالیبخش است که با تجربیات گذشته و حضور صاحبنظران و نخبگان در مجلس، هدفی دور از دسترس نیست. توسعهای که بر محور پیشرفت و عدالت و پاکدامنی شکل یابد و این امر، نیازمند نظریهپردازی عملگرا بر مفهوم عدالت و چگونگی نفوذ ارزشهای اخلاقی در مناسبات اجتماعی است.
و مولفه چهارم در این راه، استقامت پایا در بیرون و به تعبیری در مقابل سلطه زورگویان جهانی است که به دلیل حرکت عزتمندانه انقلاب در این سه دهه، آنگونه که با آراستگی تمام در سخنان ۱۴ خرداد رهبر فرزانه انقلاب تجلی یافت، در این مقطع زمانی، آمریکا مزورانه، با سیاست دربهای چرخان، به روشهای مختلف، در مقابل اراده ملت ستیز مینماید، بخصوص این کشور، بعد از طوفان بیداری اسلامی در منطقه و ترک برداشتن هژمونی آمریکا، به خاطر مصائب اقتصادی و سیاسی، از هرج و مرج دیپلماتیک و ناهوشیاری سیاسی رنج میبرد. اینجاست که مجلس باید با رصد دائمی حوادث، سپر دفاع از حقوق ملّی باشد.
باید محضر رهبر بزگروار عرض نمایم، مجلس نهم، نمایندگان محترم، مرکز پژوهشها، دیوان محاسبات و مدیران و کارشناسان سیاسی، بنیه علمی قوی خود را در خدمت اهداف عالیه کشور قرار خواهند داد. با حضور ۱۰۲ نفر نماینده صاحب مدرک دکتری و ۱۲۰ نماینده که فوق لیسانس هستند و ۳۶ نفر که مدرک لیسانس و تجربه نمایندگی دارند و ۱۷ نفر که از تحصیلات حوزوی برخوردارند و تنوع خوبی هم از نظر تخصصی دارند.خوشبختانه عده زیادی از نمایندگان از سابقه مجاهدت در دفاع مقدس برخوردار و به زیور جانبازی و آزاده بودن، آراسته هستند و از نظر سطح زندگی از طبقات متوسط و پایین کشورند و انشاءالله همین روحیه مردمی زیستن را حفظ خواهند نمود و از نظر پایبندی به دیانت و آرمانهای انقلاب و ولایی بودن و سرزنده بودن در دفاع از کیان اسلام و انقلاب و شجاعت در دفاع از حقوق ملّت، ستودنی هستند.
احساس بنده این است که انشاءالله از زمره کسانی هستند که مسئولیتی که از ملّت پذیرفتهاند و به گفته پیشوای مؤمنان، امام علی (ع) "آن را نه طعمهای برای خویش که پیمانی بر دوش خود می شمارند"
چنین داد پاسخ که پیمان من / درست است اگر بگسلد جان من
از خداوند متعال میخواهیم که با تدبیر خود، ما را از چارهجوییهای محدود بینیاز کند و با گزینشهای خود، انتخابهای ما را آسان نماید.
یا ایها العزیز مسّنا و اهلنا الضّر و جئنا بنضباعهٍ مزجاه فاوفِ لنا الکیل و تصدّق علینا
زیاده سخن گفته شد و اسباب تصدیع بیش از حد فراهم گردید. پوزش میطلبم و همگی آمادهایم تا از بیانات حکمتآمیز رهبز معزّز انقلاب بهرهمند شویم.
١٣:٥١ - چهارشنبه ٢٤ خرداد ١٣٩١
..
-------------------------------------------------
استاد ابوالقاسم خسروی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم
اعضای هیات رییسه کمیسیون هاي مجلس نهم انتخاب شدند
لیست نهایی اعضای کمیسیونهای تخصصی مجلس نهم مشخص شد:
اسامی نهایی و رسمی اعضای ۱۴ کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی مشخص شد. که استاد خسروی یکی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات می باشند.
محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون، جواد هروی و علیاصغر زارعی نواب رئیس، عباس مقتدایی سخنگو، علیرضا سلیمی و قاسم جعفری هم به عنوان دبیران کمیسیون آموزشوتحقیقات مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات
۱-عباس مقتدایی
۲-قاسم احمدی لاشکی
۳-عبدالوحید فیاضی
۴-میر قسمت موسوی اصل
۵-اسفندیار اختیاری
۶-زهرا طبیب زاده
۷- علیرضا منادی
۸-علی اصغر زارعی
۹-جواد هروی
۱۰- جبار کوچکی نژاد
۱۱- محمود نگهبان سلامی
۱۲-کارن خانلری
۱۳-غلامعلی حداد عادل
۱۴- رضا صابری
۱۵-سید محمود نبویان ۱۶- محمد مهدی زاهدی ۱۷- فرهاد بشیری ۱۸- عطاءالله سلطانی ۱۹-قاسم جعفری ۲۰-مهدی کوچک زاده ۲۱-علیرضا منتظری توکلی ۲۲-ابوالقاسم خسروی ۲۳-سید محمد باقر عبادی ۲۴-حجتالله درویشپور ۲۵-علیرضا سلیمی
--------------------------------------------------
فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
--------------------------------------------------
سایر اخبار در ادامه مطلب ...
اعضای هیات رییسه کمیسیون هاي مجلس نهم :
اسامی نهایی و رسمی اعضای هيات رئيسه کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی به شرح ير مشخص شد.
كميسيون اجتماعي عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان به عنوان رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس نهم انتخاب شد. عبدالرضا عزیزی از ۱۹ رای اعضای کمیسیون اجتماعی با ۱۱ رای بهعنوان رئیس این کمیسیون در مجلس نهم انتخاب شد. براساس این گزارش حسین طلا و عارفی به عنوان نواب اول و دوم و قاضی زاده به عنوان سخنگوی کمیسیون اتخاب شدند. همچنین سعیدی و قائد رحمت به عنوان دبیران این کمیسیون برگزیده شدند كميسيون بهداشت و درمان حسینعلی شهریاری با ۱۸ رای از ۱۹ رای اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بهعنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شد. همچنین علی کائیدی نماینده مردم پلدختر بهعنوان نایبرئیس اول و حسن تامینی لیچائی نماینده مردم رشت بهعنوان نایبرئیس دوم، سلیمان عباسی نماینده گنبدکاووس بهعنوان سخنگو انتخاب شدند. در این رایگیری محمدجواد نظریمهر نماینده مردم کردکوی بهعنوان دبیر اول و احمد آریایینژاد بهعنوان دبیر دوم این کمیسیون انتخاب شدند. كميسيون انرژي سید مسعود میرکاظمی با ۱۳ رای از مجموع ۲۴ رای به عنوان رئیس کمیسیون انرژی انتخاب شد. در این رای گیری ناصر سودانی نماینده مردم اهواز بهعنوان نایبرئیس اول و علی مروی نماینده نیشابور بهعنوان نایبرئیس دوم انتخاب شدند. همچنین حسین امیری خامکانی بهعنوان سخنگوی کمیسیون٬ حسین دهدشتی نماینده مردم آبادان بهعنوان دبیر اول و احمدی بهعنوان دبیر دوم انتخاب شدند. كميسيون فرهنگي مرتضی آقاتهرانی با کسب ۶ رای از ۱۲ رای اعضای کمیسیون فرهنگی به عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شد. وی برای ریاست این کمیسیون با احمد سالک به رقابت پرداخت. همچنین سالک در این رقابت ۵ رای را به خود اختصاص داد و یک عضو کمیسیون نیز رای سفید داد. بر این اساس احمد سالک و بیژن نوباوه به عنوان نواب رییس و سید علی طاهری به عنوان سخنگوی این کمیسیون انتخاب شدند. همچنین لاله افتخاری و محمد باقری به عنوان دبیران کمیسیون فرهنگی برگزیده شدند. كميسيون برنامه و بودجه غلامرضا مصباحی مقدم با ۲۳ رای از مجموع ۲۶ رای به عنوان رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شد. در جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اعضای هیئت رئیسه این کمیسیون به شرح زیر اعلام شد: غلامرضا تاجگردون، نایب رئیس اول، هادی قوامی نایب رئیس دوم، غلامرضا کاتب، سخنگو و غلامرضا اسداللهی و محمد سقایی نیز به ترتیب دبیران اول و دوم کمیسیون به مدت یک سال انتخاب شدند. كميسيون قضائي و حقوقي الهیار ملکشاهی نماینده مردم کوهدشت در مجلس نهم با اکثریت آرا بهعنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نهم انتخاب شد. براساس این گزارش طبابایی و رزم به عنوان نواب اول و دوم، اسفنانی به عنوان سخنگوی کمیسیون و قره سید رومیانی دبیر اول و ابوالفضل ابوترابی دبیر دوم انتخاب شدند. كميسيون كشاورزي عباس رجایی نماینده اراک در مجلس با رای اکثریت اعضا به عنوان رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در سال اول دوره نهم انتخاب شد. اعضای هیأت رئیسه کمیسون کشاورزی مجلس به شرح زیر است: محمد اسماعیل نیا، نایب رئیس اول، ناصر صالحی نسب، نایب رئیس دوم، علی محمد بزرگواری، دبیر اول، سید محمد سادت ابراهیمی دبیر دوم، و عباس پاپی زاده، سخنگو. كميسيون اقتصادي ارسلان فتحیپور نماینده مردم کلیبر٬ خداآفرین و آبشاحمد به عنوان رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. همچنین در این رای گیری روحالله بیگی نایبرئیس اول کمیسیون٬ محمدرضا پورابراهیمی نایبرئیس دوم و محمد علیپور بهعنوان سخنگو انتخاب شدند. همچنین سعید اربابی نماینده ایران شهر و ابراهیم نکو نماینده رباط کریم به اعضای کمیسیون اقتصادی اضافه شدند. كميسيون صنايع و معادن رضا رحمانی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نهم شد. همچنین اعضای هیأت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن به شرح زیر است: عزیز اکبریان، نایب رئیس اول، محمد رضا خانمحمدی نایب رئیس دوم، الیاس طاهری، دبیر اول، سید محمد بیاتیان دبیر دوم، روح الله عباسپور سخنگو. كميسيون عمران علی اکبر آقایی مغانجویی نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی رییس کمیسیون عمران شد. همچنین محمدرضا رضایی کوچی نماینده مردم جهرم بهعنوان نایبرئیس اول و احمد علی مقیمی نماینده مردم بهشهر ،نکا و گلوگاه بهعنوان نایبرئیس دوم، مهرداد بائوج لاهوتی نماینده مردم لنگرود بهعنوان سخنگو انتخاب شدند. حمیدرضا پشنگ نماینده خاش بهعنوان دبیر اول و محمد ابراهیم محبی بهعنوان دبیر دوم این کمیسیون انتخاب شدند. كميسيون آموزش و تحقيقات محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون، جواد هروی و علیاصغر زارعی نواب رئیس، عباس مقتدایی سخنگو، علیرضا سلیمی و قاسم جعفری هم به عنوان دبیران کمیسیون آموزشوتحقیقات مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند. كميسيون شوراها و امورداخلي مجلس احمد خجسته با ۵ رای به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد. بر اساس رای نمایندگان محمد جواد کولیوند با ۸ رای به عنوان نایب رئیس اول، محمد ابراهیم رضایی با ۷ رای نایب رئیس دوم و محمد صالح جوکار زارع زاده با ۸ رای به عنوان سخنگو انتخاب شدند.
لیست نهایی اعضای کمیسیونهای تخصصی مجلس نهم
اسامی نهایی و رسمی اعضای ۱۴ کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی شرح ذیل است:
*کمیسیون آموزش و تحقیقات
۱-عباس مقتدایی
۲-قاسم احمدی لاشکی
۳-عبدالوحید فیاضی ۴-میر قسمت موسوی اصل ۵-اسفندیار اختیاری ۶-زهرا طبیب زاده ۷- علیرضا منادی ۸-علی اصغر زارعی ۹-جواد هروی ۱۰- جبار کوچکی نژاد ۱۱- محمود نگهبان سلامی ۱۲-کارن خانلری ۱۳-غلامعلی حداد عادل ۱۴- رضا صابری ۱۵-سید محمود نبویان ۱۶- محمد مهدی زاهدی ۱۷- فرهاد بشیری ۱۸- عطاءالله سلطانی ۱۹-قاسم جعفری ۲۰-مهدی کوچک زاده ۲۱-علیرضا منتظری توکلی ۲۲-ابوالقاسم خسروی ۲۳-سید محمد باقر عبادی ۲۴-حجتالله درویشپور ۲۵-علیرضا سلیمی *کمیسیون اجتماعی - محسن علیمردانی ۲- مهدی عیسی زاده ۳- ناصر کاشانی ۴- حسین طلا ۵- حسین مظفر ۶-مجتبی رحماندوست ۷- ایرج عبدی ۸- عباس قائیدرحمت ۹- علیرضا محجوب ۱۰- عبدالرضا مصری ۱۱- عبدالرضا عزیزی ۱۲- عباس صلاحی ۱۳- فرج الله عارفی ۱۴-سید امیر حسین قاضیزاده ۱۵-سالار مرادی ۱۶-ضرغام صادقی ۱۷-محمد اسماعیل سعیدی ۱۸-سید محمد مهدی پورفاطمی ۱۹-شهروز افخمی *کمیسیون افتصادی ۱-عبدالکریم رجبی ۲-ارسلان فتحی پور ۳- سید محمد حسین میرمحمدی ۴- مهناز بهمنی ۵- محسن صرامی فروشانی ۶- محمد علیپور ۷-امید کریمیان ۸- حمیدرضا خصوصی ثانی ۹- عثمان احمدی ۱۰-غلامحسین شیری علی آبادی ۱۲-ایرج ندیمی ۱۳- محمد حسن نژاد ۱۴- محمد حسین حسین زاده بحرینی ۱۵- محمد علی مددی ۱۶- سید جلال یحیی زاده فیروزآبادی ۱۷- محمدرضا پور ابراهیمی داورانی ۱۸- ابراهیم نکو ۱۹- محمد رجایی باغ سیائی ۲۰- محمود شکری ۲۱- ناصر عاشوری قلعه رودخانی ۲۱- عطاءالله حکیمی ۲۲- رحیم زارع ۲۳- روح الله بیگی ۲۴-سعید اربابی ۲۵-سید ناصر موسوی لارگانی *کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ۱- سید حسین نقوی حسینی ۲- جواد جهانگیرزاد ۳- محمدرضا محسنیثانی ۴- نوذر شفیعی ۵- منصور حقیقتپور ۶- سید باقری حسینی ۷- محمد آشوری ۸- عوض حیدرپور ۹- حجتالله خدایی سوری ۱۰- اسماعیل کوثری ۱۱- حسن کامران ۱۲- فتحالله حسینی ۱۳- حسین سبحانینیا ۱۴- محمد صالح جوکار ۱۵- کاظم جلالی ۱۶- علاءالدین بروجردی ۱۷- مهدی سنایی ۱۸- محمد حسن آصفری ۱۹- سید احمدرضا دستغیب ۲۰- هادی شوشتری ۲۱- عباسعلی منصوری ۲۲- احمد شوهانی ۲۳- صفر نعیمی ۲۴- محمد اسماعیلی ۲۵- جواد کریمی قدوسی ۲۶- وحید احمدی ۲۷- مهدی دواتگری ۲۸- ابراهیم آقا محمدی ۲۹-احمد بخشایش *کمیسیون انرژی ۱- سید مسعود میرکاظمی ۲- جلیل جعفری ۳- علی مروی ۴- شمسالله بهمئی ۵- حسین نجابت ۶- سید هاشم بنیهاشمی ۷- جواد سعدونزاده ۸- موسی احمدی ۹- سید موسی موسوی ۱۰- سید حسین ذوالانوار ۱۱- احمد سجادی ۱۲- امیرعباس سلطانی ۱۳- سید مهدی موسوی نژاد ۱۴- نادر فریدونی ۱۵- حسین امیری ۱۶- سید حسین دهدشتی ۱۷- ابراهیم کارخانه ۱۸- سید سعید حیدری ۱۹- ناصر سودانی ۲۰- عبدالله تمیمی ۲۱- عبدالکریم جمیری ۲۲- حبیب آقاجری ۲۳- روبرت بیگلریان ۲۴-محمد سعید انصاری *کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات ۱- غلامرضا مصباحیمقدم ۲- موسیالرضا ثروتی ۳- محمد علی عبداللهزاده ۴- محمد مهدی رهبری ۵- هادی قوامی ۶- محمد قسیم عثمانی ۷- احمد توکلی ۸- علیمحمد احمدی ۹- رجب رحمانی ۱۰- سید سعید زمانیان دهکردی ۱۱- محمد سقایی ۱۲- جعفر قادری ۱۳- شهباز حسنپور ۱۴- سید عبدالکریم هاشمی ۱۵- عیسی امامی ۱۶- رضا عبداللهی ۱۷- الیاس نادران ۱۸- غلامرضا تاجگردون ۱۹- عزتالله یوسفیان ملا ۲۰- محمد حسن دوگانی ۲۱- اسماعیل جلیلی ۲۲- غلامرضا اسداللهی ۲۳- احمد امیرآبادی ۲۴- حسین علی حاجی دلیگانی ۲۵- غلامعلی جعفرزاده ۲۶-محمدرضا تابش ۲۷-مقداد نجف نژاد ۲۸-عبدالرضا عزیزی ۲۹-غلامرضا کاتب *کمیسیون بهداشت و درمان ۱- رسول خضری ۲- حلیمه عالی ۳- حسن تأمینی لیچایی ۴- سیامک مره صدق ۵-علیرضا مرندی ۶- علی کائیدی ۷- حمیدرضا عزیزی فارسانی ۸- شاهین محمد صادقی ۹-مراد هاشمزهی ۱۰- احمد آریایی نژاد ۱۱- شهلا میرگلوی بیات ۱۲- عابد فتاحی ۱۳- مسعود پزشکیان ۱۴- سلیمان عباسی ۱۵- حسینعلی شهریاری ۱۶- نعمتالله منوچهری ۱۷- عبدالرحمان رستمیان ۱۸- محمد حسین قربانی ۱۹-محمدجواد نظری مهر *کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور ۱-فاطمه آلیا ۲-سید محمد حسن ابوترابی فرد ۳-علی اردشیر لاریجانی ۴-امیر خجسته ۵-صید عیسی دارایی ۶-محمد ابراهیم رضایی ۷-دخیل عباس زارعزاده ۸-علیرضا زاکانی ۹-محمد جواد کولیوند ۱۰-سید رمضان شجاعی کیاسری *کمیسیون صنایع و معادن ۱- محسن بیگلری ۲- سید هادی حسینی ۳- محمد سلیمانی ۴- علی علی لو ۵- کمالالدین پیرموذن ۶- عزیز اکبریان ۷- حمیدرضا فولادگر ۸- داریوش اسماعیلی ۹- نادر قاضیپور ۱۰- حسین گروسی ۱۱- رضا رحمانی ۱۲- بهروز نعمتی ۱۳- غلام محمد زارعی ۱۴- سید شریف حسینی ۱۵- سید عنایتالله هاشمی ۱۶- مهرداد بذرپاش ۱۷- مؤید حسینی صدر ۱۸- محمدرضا خان محمدی ۱۹- الیاس طاهری ۲۰- علی اکبر ناصری ۲۱- روحالله عباسپور ۲۲- سید محمد بیاتیان ۲۳- ابوالقاسم جراره ۲۴-اللهوردی دهقانی ۲۵-رمضانعلی سبحانی فر ۲۶-حسین فتاحی ۲۷-مجید منصوری *کمیسیون عمران ۱-محمدرضا رضایی ۲- محمد حسین فرهنگی ۳- کمال علیپور ۴- سید بهلول حسینی ۵-عباس فلاحی باباجان ۶-حسن خسته بند ۷-مجید جلیل سر قلعه ۸-سید حسن علوی ۹-منصور آرامی ۱۰- حمیدرضا پشنگ ۱۱-یوناتن بت کلیا ۱۲-علی اکبر آقایی ۱۳-سید مهدی هاشمی ۱۴-عبدالکریم حسینزاده ۱۵-احمد جباری ۱۶- احمد علی مقیمی ۱۷- محمد فیروزی ۱۸-نبیالله احمدی ۱۹-محمد دامادی ۲۰-محمد ابراهیم محبی ۲۱-علیرضا خسروی ۲۲-مهرداد بائوج لاهوتی ۲۳- علی نعمت چهار دولی ۲۴- حامد قادرمرزی ۲۵-حسین محمدزاده *کمیسیون فرهنگی ۱- سید علی طاهری ۲- لاله افتخاری ۳- مفید کیایی نژاد ۴- بیژن نوباوه وطن ۵- احمد سالک کاشانی ۶- نصرالله پژمان فر ۷- جمشید جعفرپور ۸- رضا آشتیانی عراقی ۹- علی مطهری ۱۰-مرتضیآقاتهرانی ۱۱-محمد باقری ۱۲-سید مرتضی حسینی *کمیسیون قضایی و حقوقی ۱- موسی غضنفرآبادی ۲- سید حمیدرضا طباطبایی نائینی ۳- الهیار ملکشاهی ۴- علی جلیلیان ۵- محمد دهقانی نقندر ۶- نیره اخوان بیطرف ۷- میرهادی قره سید رومیانی ۸- ابوالفضل ابوترابی ۹-محمد علی اسفنانی ۱۰-محمد رزم ۱۱-سید محمد علی موسوی *کمیسیون کشاورزی ۱-محمد اسماعیلنیا ۲-علی ایرانپور ۳-یعقوب جدگال ۴-محمدرضا امیریکهنوج ۵-سیدعلی محمد بزرگواری ۶-هدایتالله میرمرادزهی ۷-غلامرضا نوری قزلجه ۸-محمدتقی توکلی ۹-عباس رجایی ۱۰-یونس اسدی ۱۱-سکینه عمرانی ۱۲-محمدمهدی برومندی ۱۳-بهرام بیرانوند ۱۴-عباس پاپیزاده ۱۵-حبیب برومند داشقاپو ۱۶-محمدباقر شریعتی ۱۷-سیدراضی نوری ۱۸-ناصر صالحینصب ۱۹-عبدالله سامری ۲۰-رحمتالله نوروزی ۲۱- سید محمد سادات ابراهیمی ۲۲-سید شکرخدا موسوی ۲۳-حسین نیاز آذری *کمیسیون اصل نود ۱-داوود محمدی ۲- حمید رسایی ۳- محمدعلی مختارپور ۴-روحالله حسینیان ۵-محمدرضا باهنر ۶-مصطفی افضلیفر ۷-حسین آذین ۸- فاطمه رهبر محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون، جواد هروی و علیاصغر زارعی نواب رئیس، عباس مقتدایی سخنگو، علیرضا سلیمی و قاسم جعفری هم به عنوان دبیران کمیسیون آموزشوتحقیقات مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.
افتتاح دفتر ارتباطات مردمی استاد خسروی 3/3/1391
در سی امین سالروز حماسه فتح خرمشهر و میلاد باسعادت امام محمد باقر (ع) دفتر ارتباطات مردمی استاد خسروی با حضور مسئولین محترم شهرستان و جمعی از همشهریان عزیز در شهرستان تربت حیدریه افتتاح گردید.
عکس از مرادزاده
ارسال ايميل به پست الكترونيك استاد به آدرس khosravimajles9@yahoo.com
www.khosravimajles.lxb.ir
دفتر تهران : تهران ، میدان بهارستان ، ساختمان مجلس شورای اسلامی
دفتر شهرستان : تربت حیدریه خیابان کاشانی - بین کاشانی 8 و 10 ، جنب بانک ملی ، پلاک 160 ، طبقه فوقانی
تلفن : 2235114 و 2235113 - 0531
نمابر : 2235115 - 0531
دفتر تهران : تهران ، میدان بهارستان ، ساختمان مجلس شورای اسلامی - دفتر نمایندگان - طبقه سوم - اتاق شماره 316
تلفن : 33523901- فکس : 33503294
دفتر شهرستان : تربت حیدریه خیابان کاشانی - بین کاشانی 8 و 10 ، جنب بانک ملی ، پلاک 160 ، طبقه فوقانی
تلفن : 2235113 - 0531
نمابر : 2235114 - 0531
شهرستان زاوه - دولت آباد - خیابان امام رضا - بین امام رضای 32 و 34
تلفن : 3725560 - 0532
نمابر : 3725560 - 0532
شهرستان مه ولات - فیض آباد - خیابان شهیدبهشتی - شهیدبهشتی 45
تلفن : 6727870 - 0532
نمابر: 6727870 - 0532