استاد ابوالقاسم خسروی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم
اعضای هیات رییسه کمیسیون هاي مجلس نهم انتخاب شدند
لیست نهایی اعضای کمیسیونهای تخصصی مجلس نهم مشخص شد:
اسامی نهایی و رسمی اعضای ۱۴ کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی مشخص شد. که استاد خسروی یکی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات می باشند.
بقیه مطالب در ادامه مطلب ...
جايگاه، نقش و رسالت معلم و مربي از ديدگاه قرآن و روايات
قرآن کريم به عنوان چراغ پر فروغ و سراج وهاج که کاملترين برنامه و قوانين را براي سعادت بشر دارد در آيات نورانيش مکتب تعليم و تربيت اسلامي را به زيبائي هرچه تمام ترسيم نموده است و خداوند را به عنوان اولين معلم بشر معرفي نموده که به پيامبرش در آغاز بعثت فرمود: ( اقراء باسم ربک الذي خلق، خلق الانسان من علق، اقراء و ربک الاکرم الذي علم بالقلم علم الانسان مالم يعلم) (سوره علق) و اينچنين مکتب تعليم و تربيت اسلامي به عنوان مکتبي ممتاز، مستقل و با مباني و اصول مشخص پديدار گرديد که در اين مکتب علم و دانش، معلم و متعلم (شاگرد و مربي) و مدرسه و مکتب خانه از جايگاه بسيار ارزشمند و رفيعي برخوردارند.
......................................................
ثبت بناي آرامگاه قطب الدين حيدر در فهرست آثار تاريخي ايران

نام تربت حيدريه به اعتبار نام قطب الدين حيدر (عارف مشهور متوفي بسال ۶۱۸ ه.ق.) بر واژه اصيل و ايراني زاوه در قرن نهم و بعد از آن غلبه يافت.
قطب الدين حيدر تك فرزند تيمور فرزند ابوبكر فرزند سلطانشاه سالوري از شاهزادگان ازبك و از تبار خاقان ترك بوده است.
وي مجذوب شيخ ابوالقاسمي كه در زاوه سكنا داشته است شده و به هواي شيخ راهي اين ديار گرديد.
قطب الدين حيدر را مردي صاحب باطن، مجذوب مطلق و اهل رياضت و كرامت توصيف كرده اند.
مورخين عرب فتح آن را در سال ۳۰ هجري توسط عبدا... ابن عامر در زمان خليفه سوم ثبت نموده اند.
جويني اين شهر را يكي از شهرهاي معمور و آبادان خراسان قديم در زمان ورود مغولان گزارش نموده است.
مردمان زاوه نخستين قربانيان حمله مغولها به ايران بوده اند واين شهر در حمله مغولان در سال ۶۱۷ قمري مانند ساير شهرهاي اين سامان، ويران گشته است.
اين شهر پس از حمله مغولها، صحنه ناملايمات سياسي و هجوم اقوام بيگانه بوده است مقاومت دليرانه مردم اين خطّه در برابر هجوم بيگانه (از حمله ازبكها در اوايل قرن نهم هجري تا يورش نيروهاي روس و انگليس و آلمان در جنگ دوم جهاني) در جاي جاي كتب تاريخي مشهود است.
مقبره قطب الدين حيدر مشتمل بر ايواني مرتفع, ورودي و محوطه زير گنبد است اين مزار كه در اصل از بناهاي دوره تيموري است با گنبد دو جداره استقرار بر طاق نماهاي شانزده گانه ايجاد شده است.
در دوره صفويه در زمان شاه عباسي در سال ۱۰۲۳ هجري به همت خواجه سلطان محمود تربتي حاكم تربت با مصالح سنگ و گچ و بسيار مستحكم مرمت و بازسازي شده است.
پوشش زيرين سقف در فضاي داخلي مزين به تقوشي هندسي بسيار ممتاز دارد به خط كوفي لا اله الا الله و محمد رسول الله و اسامي تعدادي از عرفا حكاكي گرديده است.
ضريح چوبي شيخ در ميان محوطه زير گنبد قرار گرفته و داراي تاريخ ۹۸۷ هجري قمري استدر امتداد فضاي ورودي نيز محرابي از گچ بريهاي زيبا تعبيه شده است.
در جانب باختري گنبد خانه آرامگاه، مسجدي با يك ايوان آجري بلند به عرض ۱۸ متر و يك قوس تيزهدار در وسط قرار داردبر روي جرزهاي پهن ايوان ـ روي هم ـ در پنج طبقه ، پنج طاق نما ايجاد شده است در امتداد جايگاه مستطيل شكل كتيبه بالاي سردر، دو قاب مربع نيز بر بالاي آخرين طاق نما جاسازي شده است.
در ايوان، كتيبهاي سنگي به خط « محمد يوسف الحسيني » وجود دارد. براساس اين كتيبه، مسجد مزبور در سال ۱۰۴۵ هـ.ق. و در زمان شاه عباس اول نيز مرمت شده در اين مجموعه، حوضخانه زيبايي قرار دارد كه به شدت لطمه ديده است.
صحن كوچك مجموعه داراي چند حجره دو طبقه است تاريخ بناي مجموعه به ويژه گنبدخانه آن را دست كم بايد به قرن نهم هجري عقب برد
در قسمت دیگر این مجموعه کاروانسرایی است متعلق به دوره قاجار که هر دوی بناهای ذکر شده (مسجد و کاروانسرا) سالها بعد از ساخت مزار قطب الدين حيدر ساخته شده و دلیل این توسعه میدانی مبارک، خیل عظیم زائران ومشتاقان این عارف بوده است
در حال حاضر هم اداره میراث فرهنگی شهرستان تربت حیدریه با استقرار خود در این مکان، از آن به عنوان ساختمان اداری بهره می گیرد و با انجام یک سری اقدامات امنیتی، کاروانسرای موجود را به موزه ای کوچک برای گردآوری گنجینه های فرهنگی، تاریخی و باستانی تبدیل کرده است.
بنایی معمارانه با تخیل مینیاتوری تیموریان، دقت و ظرافت و بلند پروازی هنر مرمت صفویه ودر نهایت مورد توجه حاکمان قاجار در حفظ، احیا وتوسعه این مکان ورود و گردش در این مجموعه به هم پیوسته بسیار ساده، جذاب و تنوع آور است.
خبر امد که تو بیمار شدی , زار شدم , با دلم بر سر بالین تو احضار شدم
قوت چشم من از قوت چشمان تو بود
چشم بیمار تو را دیدم وبیمار شدم
سلامتی اقا صلوات
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
مردم شریف و ولایتمدار ، بسیجیان ، ورزشکاران و ورزش دوستان شهرستان هزار شهید تربت حیدریه با کمال تاسف و تاثر مصیبت وارده ( درگذشت پهلوان حاج علی اکبر سالاری) را به حضور شما و بویژه خانواده محترم این پهلوان تسلیت عرض می نمایم و از خداوند رحمان و رحیم علودرجات برای آن فقید سعید و صبر و شکیبایی برای شما خواهانم
ابوالقاسم خسروی
نماینده و خادم شما در مجلس شورای اسلامی

حوزه بهداشت و درمان
راهبردی ترین اقدام:ایجاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی
(اقدامی که به عقیده کارشناسان حداقل به 4 چهار سال پیگیری نیاز داشت در کمتر از یکسال پیگیری استاد خسروی به ثمر رسید)
تهیه زمین مناسب جهت احداث پردیس (مجتمع دانشکده های پزشکی شهرستان)
با تلاش دکتر خسروی مجوز سه دانشکده پرستاری، پیراپزشکی و بهداشت برای شهرستان اخذ شد.
-با تلاش دکتر خسروی مجوز سه رشته جدید در مقطع کارشناسی و یک رشته در مقطع کاردانی اخذ شد
-ایجاد دومین اورژانس هوایی استان خراسان در تربت حیدریه با پیگیری نماینده محترم
افتتاح بخش چشم در بیمارستان رازی تربت به عنوان اولین بخش چشم پزشکی دولتی در شهرستان
راه اندازی نوبت دهی تلفنی و احداث نماز خانه در بیمارستان رازی
· تاسیس بیمارستان در شهرستان مه ولات وپیگیری احداث بیمارستان در شهرستان زاوه.
· پیگیری افزایش ردیف های بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی
· تاسیس درمانگاه ویژه هلال احمر با امکانات و تجهیزات کامل در شهرستان
· در ارتباط با بهزیستی با پیگیری نماینده محترم و با کمک های خیرین محترم و دولت بزرگترین مرکز نگهداری سالمندان در دست احداث می باشد
خسروی سهلآبادی با تاکید بر اجرای قانون در مدارس غیرانتفاعی:
بساط شهریههای نجومی مدارس غیرانتفاعی برچیده شود
ابوالقاسم خسروی سهل آبادی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، اظهار داشت: مدارس غیر انتفاعی از معیار و ضوابط قانونی خاصی برخوردارند که برای اخذ شهریه نیز باید طبق آن عمل کنند.
نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس در ادامه افزود: متأسفانه برخی از مدیران مدارس غیرانتفاعی بدون در نظر گرفتن ضوابط، شهریههای بالایی را از والدین دانش آموزان دریافت می کنند که این موضوع نگرانی و نارضایتی خانواده ها را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش موظف به نظارت دقیق بر عملکرد مدارس غیرانتفاعی است، تصریح کرد: یک قانون زمانی از کارایی لازم برخوردار است که به درستی اجرا شود و اگر نظارت بر اجرای قانون کامل و دقیق نباشد، قطعاً نمی توان انتظار نتایج خوبی را داشت.
خسروی سهل آبادی با مد نظر قرار دادن اینکه باید حقوق طرفین در بحث شهریه مدارس غیر انتفاعی رعایت شود، یادآور شد: در واقع مدیران مدارس غیر انتفاعی بخشی از وظایف دولت و وزارت آموزش و پرورش را برعهده گرفتهاند و باید هزینههای مختلفی مانند حقوق معلمان و نگهداری مدرسه را متقبل شوند؛ از همین رو حقوق آنان باید به درستی رعایت شود.
این نماینده مجلس نهم تأکید کرد: البته از سویی دیگر نیز باید حقوق والدین دانش آموزان نیز برای پرداخت شهریه رعایت شود و شهریه ها به میزانی نباشد که خانواده ها از پرداخت آن عاجز بمانند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره بر اینکه شهریه مدارس غیر انتفاعی باید از قانون پیروی کند، گفت: امیدواریم نظارت وزارت آموزش و پرورش بر عملکرد مدارس غیر انتفاعی به گونه ای باشد که بساط شهریههای نجومی برچیده شود./
******************