دبیر مجمع نمایندگان خراسان رضوی : وحدت جهان اسلام درشرایط امروزیک ضرورت است
دکتر خسروی دراجرای طرح دهگردشی با حضور مسئولین شهرستان زاوه درجمع پرشور مردم انقلابی روستای نصرآباد با اشاره به اینکه وحدت جهان اسلام در شرایط امروز یک ضرورت است گفت : امروزپنجاه وچهار کشور مسلمان دنیا با جمعیتی یک ونیم ملیاردی نبمی از منابع اقتصادی ومعدنی دنیارا در اختیار دارند و ما باید در دنیا یک اتحادجهانی راشاهد باشیم واز تف رقه افکنی های جلوگیری کنیم .
وی در ادامه افزود. اسلام دین وحدت مابین برادر اهل سنت وسایر مذاههب اسلامی را در توحیددر معاددرنبوت درکعبه ودر همه مسائل مان اشتراکاتی رادریم وممکن است در بعضی از مسائل اختلاف نظرجزئی و نه اختلاف اساسی را داشته باشیم ودر اصل مسائل باهم مشترک هستیم وتلاش می کنیم که جهان اسلام به وحدت اصلی خود برسد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس : ما در مقابل دشمنانی که نمی خواهند که اصل اسلام نه شیعه وسنی نمود وظهور در جهان داشته باشند باید این آرزوی تفرقه افکنی مابین مسلمانها را ازبین ببریم ونهال ناامیدی را در دل دشمنان اسلام بکاریم واین تدبیری که حضرت امام خمینی (ره) برای وحدت جهان اسلام طراحی وپیش بینی کردن انشالله در جهان گسترش پیداخواهد کرد ومسلمانها به وحدت واحدی که به دنبال آن هستیم خواهندرسید.واینها همه بابصیرت اتحاد و ولایت مداری مسلمانان امکان پذیر است .
آغاز فرآیند سرمایه گذاری بخش خصوصی در فولاد رخ با واریز اولیه 60 میلیارد تومان
دکتر ابوالقاسم خسروی درجلسه مجمع رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تربت حیدریه که ساعت 10 صبح روز سه شنبه 24 دی ماه 1392 در دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید ضمن تبریک هفته وحدت از آغاز فرآیند سرمایه گذاری بخش خصوصی با واریز اولیه 60 میلیارد تومان و فعالیت کنسرسیوم 5 بانک و دستور وزیر اقتصاد برای گشایش lc در چین جهت راه اندازی پروژه فولاد رخ ، اخذ بودجه 10 میلیارد تومان برای پروژه ساختمان شرکت منطقه ای نفت و پخش 13 ساعت برنامه در خصوص شهرستان از صدا و سیما خبر داد.
همایش فصلی روابط عمومی های ادارات در دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید
همایش فصلی روابط عمومی های ادارات و نهادهای تربت حیدریه روز سه شنبه 25 دی ماه 1392 به میزبانی دانشگاه تربت حیدریه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.
در این همایش یک روزه که با هدف همفکری و تبادل نظر پیرامون مسایل جاری در روابط عمومی ها برگزار گردید دکتر خسروی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی،دکتر فتحی نیا معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه و مسئولان روابط عمومی ادارات و نهادهای شهرستان حضور داشتند.
دکتر علیرضا کرباسی رییس دانشگاه تربت حیدریه ضمن خیرمقدم به میهمانان سخنانی در مورد نقش و جایگاه روابط عمومی ها و بویژه نقش روابط عمومی ها در شناساندن ومعرفی تربت حیدریه در سطح کشور و جهان بیان داشتند.
در ادامه دکترخسروی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک هفته وحدت از فعالیت های صورت گرفته در حوزه انتخابیه و اشاره به پخش 13 ساعت برنامه در خصوص شهرستان از صدا و سیما صحبت کردند.
در این همایش یک روزه کارگاهی با عنوان اصول خبرنویسی و گزارش نویسی توسط آقای راشکی مسئول خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید.
بهره برداری از بیمارستان امام حسین (ع) جزء پروژه های اولویت دار شهرستان است
نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه ، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب افزود : سعی ما برآن است تا این بیمارستان مهم و استراتژیک در دولت کنونی به بهره برداری برسد.
به گزارش تابان تربت ،ابوالقاسم خسروی اظهار داشت : شهرستان تربت حیدریه در یک شاه راه مهم و اساسی استان قرار دارد و بطوری است که جنوب و شمال کشور را به هم متصل می کند و در این شاه راه اصلی بالغ بر یک میلیون نفر در 10 شهرستان زندگی می کنند.
وی گفت : بیمارستان درمانی و آموزشی امام حسین علیه السلام با پیشرفت فیزیکی 43 درصدی راکد مانده که بدلیل نبود اعتبارات متاسفانه این بیمارستان مهم منطقه هنوز به بهره برداری نرسیده است.
خسروی که در حضور وزیر بهداشت و شورای اداری شهرستان سخن می گفت عنوان داشت : امید می رود تا این بیمارستان با عنایت دولت و بخش خصوصی و خیرین منطقه هر چه زودتر به بهره برداری رسیده و جمعیت یک میلیون نفری این منطقه بتوانند از آن استفاده لازم و بهنیه را ببرند.
خسروی خاطرنشان کرد : اگر دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تجهیزات و متخصصین پزشکی مجهز شود دیگر نیازی به مراجعه شهروندان سایر شهرستان ها به مشهد نبوده و می توانند در این منطقه به مشکلات خود رسیدگی کنند.
وی در پایان از وزیر بهاشت تقاضا کرد تا بودجه و اعتبار یک دستگاه ام آر ای را جهت دانشگاه علوم پزشکی در نظر بگیرد.
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح مرکز آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان این مطلب افزود : سبک مدیریت و کمبود اعتبارات را دو مشکل اصلی وزارت بهداشت عنوان کرد.
به گزارش تابان تربت ، دکترسید حسن قاضی زاده هاشمی گفت : در مجموعه وزارت بهداشت 230 هزار نفر نیرو در 8 سال گذشته به 420 هزار نفر ارتقا یافته که 50 درصد آنان را افراد دیپلم و زیر دیپلم تشکیل می دهند.
وی عنوان داشت : اگر بخواهیم هزینه ها را منطقی کنیم و خدمات را ارائه نمائیم باید بیمه ها تقویت و یکپارچه شوند.تمام واحدهای اقتصادی کوچک که توسط مردم و دولت اداره می شوند می توانند سود آور بوده و در حوزه سلامت تاثیر گذاری خود را بر جامعه داشته باشند.
وزیر بهداشت اظهار داشت : برای اتمام پروژهای بهداشتی و درمانی چشم همه مردم و مسئولین به دولت است که این یک تفکر اشتباه است ، مردم، مسئولین ،خیرین و بخش خصوصی در سایه اتحاد و همدلی و مدیریت صحیح می توانند علاوه بر اتمام پروژه های نیمه تمام شهر خود در راه اندازی مراکز درمانی جدید نقش داشته باشند.
دکتر هاشمی گفت : همه مدیران کشور مشغول برنامه ریزی هستند و هدف اصلی آنان هم آرامش در کشور است ، در حوزه بهداشت و سلامت برنامه مفصلی با عنوان طرح تحول سلامت در جامعه تهیه شده که در چندین جلسه با رئیس جمهور و مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است که امید می رود با اختصاص بودجه و تغییر ساختار در وزارت بهداشت این برنامه در جامعه اجرا گردد .
وی در پایان خاطر نشان کرد : ما هم دانشگاه داریم و هم سلامت جان مردم در دست ماست که بخش دوم از بخش اول بسیار مهم تر و اساسی تراست چرا که به بسیاری از مردم بخاطر بی تدبیری در این حوزه آسیب فراوانی رسیده است.
انتهای پیام/
مه ولات، تربت حیدریه - ایرنا - نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: همدلی و همسویی پیرامون ارزشهای اسلام و وحدت مسلمین باعث خنثی سازی توطئه دشمنان می شود.
ˈابوالقاسم خسرویˈ روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی با تبریک هفته وحدت افزود: آنچه باعث شده که مسلمانان جهان با وجود در اختیار داشتن نیمی از منابع معدنی، ثروت و بازار دنیا در سازمان ملل متحد جایگاهی نداشته باشند، تفرقه است.
وی گفت: مسلمانانی که به تعبیر دانشمندان اروپایی 600 سال معلم اروپاییان بودند، اکنون در کشورهای خودشان گرفتار مشکل تفرقه هستند.
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه در بین مسلمانان جهان گروه های تندرو به نام وهابیت ظهور کردند که اسلام را خشن جلوه دادند.
خسروی اظهارداشت: استکبار برای تفرقه بین مسلمانان گروه های تکفیری را تشکیل و با حمایت های مالی، آنان را بر علیه اسلام تجهیز کرده است.
وی با اشاره به همدلی بین مسوولان و مردم، اظهارداشت: مسوولان کشور در هر عرصه ای که خدمت می کنند، باید با تدبیر، فهم و هوشمندی به گونه ای عمل کنند که اعتماد عامه مردم به ارزشهای انقلاب اسلامی سست نشود.
با تخصیص بودجه لازم طی سه سال آینده بخاری های نفتی از مدارس کشور جمع می شود
مشهد - ایرنا - عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: با تخصیص بودجه لازم طی دو تا سه سال آینده همه بخاری های نفتی خطرساز از مدارس سطح کشور جمع آوری می شود.
ابوالقاسم خسروی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت: اختصاص اعتباری ویژه به وزارت آموزش و پرورش به منظور نوسازی سیستم گرمایشی و سرمایشی در مدارس از جمله اولویت هایی است که مورد تاکید نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون قرار دارد.
وی بیان کرد: در حال حاضر 150 هزار کلاس در سراسر کشور فاقد سیستم گرمایشی و سرمایشی استاندارد و مناسب است که همین امر وقوع حوادث نلخ را موجب شده است.
نماینده تربت حیدریه اظهارداشت:برای نوسازی سیستم های این تعداد کلاس و نیز حذف کلیه بخاری های نفتی چکه ای و کاربراتوری از مدارس کشور نیاز به یک هزار میلیارد تومان اعتبار است.
وی افزود: با بررسی های انجام شده تلاش می شود تا امسال برای نخستین بار حداقل نیمی از این میزان اعتبار در قالب بودجه سال آینده کل کشور به آموزش و پرورش اختصاص یابد تا شاهد حذف این بخاری های خطر ساز باشیم.
این نماینده مجلس اظهارداشت: طبق پیش بینی انجام شده با تخصیص این اعتبار طی دو تا سه سال آینده کلیه بخاری های نفتی خطرساز و غیر استاندارد از مدارس کشور جمع آوری می شود.
خسروی گفت: تخصیص این اعتبار در کمیسیون آموزش و پرورش و تحقیقات و کمیسیون تلفیق بودجه مورد تصویب قرار گرفته است.
این نماینده مجلس اظهارداشت: بودجه وزارت آموزش و پرورش در لایحه پیشنهادی دولت حدود 20 هزار میلیارد تومان است که به نسبت سایر وزارتخانه ها، بودجه خوبی برای مدیریت این وزارتخانه و مرتفع کردن بسیاری از مشکلات موجود آن است.ک/3
ابوالقاسم خسروی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تربت حیدریه اظهار کرد: احداث کارخانه فولاد در تربت حیدریه از مصوبات سفر اول استانی و هیئت دولت است که موانع احداث آن رفع شده است.
وی گفت: احداث یک واحد فولاد 750 هزار تنی در تربت حیدریه با توجه به استعدادها و معادن غنی سنگ آهن و فولاد درخراسان رضوی به ویژه کارخانه تولید کنسانتره آهن در سنگان خواف و وجود راه آهن میتوانست کار را سریعتر از آنچه هست پیش ببرد و البته رئیس جمهور سابق در جمع مردم تربت حیدریه قول داده بود تا پایان دولت دهم ستونهای این پروژه بالا برود.
خسروی بیان کرد: این پروژه جزء چهار طرحی است که وزیر اقتصاد آن را در اولویتهای اول و دوم خود قرار داده است.
نماینده مردم تربت حیدریه تصریح کرد: هر دو پروژه بزرگ فولاد به فضل پروردگار اجرایی میشود و اگر این مسئله بسیار مهم که قدمهای موثری در اجرایی شدن آن برداشته شده عملیاتی شود بخش اعظمی از بیکاری شهرستان برطرف میشود.
خسروی گفت: همه صاحب نظران اقتصادی شهرستان معتقد هستند که این پروژهها 20 هزار شغل مستقیم و غیر مستقیم در شهرستان ایجاد میکند.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه در فاز یک با ظرفیت 1.4 میلیون تن و اشتغالزایی 2800 نفر با حجم سرمایه گذاری یک میلیارد یورو بزرگترین پروژه صنعتی شرق کشور محسوب میشود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اقتدار در دانشگاه با تفکرات تند سیاسی، درگیریها، شعارهای آنچنانی و در فضای افراط و تفریط و تشنج بهدست نمیآید.
ابوالقاسم خسروی سهلآبادی نماینده مردم تربت حیدریه و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس در مورد هیأت سه نفره وزارت علوم گفت: دولت یازدهم حتما با رویکرد درازمدت و کوتاهمدت خود و اهدافی که دارد تغییر و تحولاتی را انجام میدهد ولی درخواست من از رئیس جمهور این است که چون این دولت با شعار اعتدال توانسته از مردم رای بگیرد اعتدال را مورد توجه قرار دهد.

خسروی سهل آبادی تصریح کرد: مردم میخواهند دانشگاه، محیط تعلیم و تربیت باشد و در آنجا بحث اعتدال رعایت شود.
وی خاطرنشان کرد: از روحانی خواستهام به اعتدال عمل کند و اعتدال فقط پوششی نباشد برای تفکرات افراطی و تند که اگر اینگونه شود مردم دیگر به دولت اعتماد نمیکنند، زیرا احساس میکنند که اعتدال معنی دیگری دارد.
خسروی سهل آبادی اضافه کرد: نگرانی من و دیگر نمایندگان به خاطر تحقق اعتدال در وزارت علوم و دیگر وزارتخانههاست و این موضوع یک ضرورت است.
وی در خاتمه با اشاره به اینکه علم باعث اقتدار و قدرت میشود، تصریح کرد: اقتدار با تفکرات تند سیاسی، درگیریها و شعارهای آنچنانی بدست نمیآید و ضمن اینکه دانشگاه باید فعالیت سیاسی را داشته باشد ولی این موضوع در فضای درگیری، افراط و تفریط و تشنج بهدست نمیآید.